با تور مجازی مساجد معروف استانبول ترکیه شکوه و زیبایی معماری آنها را مشاهده کنید در میان تصاویر بچرخید و لذت ببرید.استانبول بزرگترین شهر در کشور ترکیه و یکی از اصلی ترین مقاصد توریستی در بین گردشگران به شمار می رود. این شهر تلفیق بسیار هنرمندانه ای از جاذبه های تاریخی و تفریحی را در کنار هم دارد که همین سبب جذب تعداد زیادی مسافر سالانه می شود. یکی از نمادهای شهر استانبول پایتخت حکومت عثمانی ها مساجدی است که در این شهر وجود دارد، ده ها مسجد معروف در استانبول وجود دارد که هر کدام از آن کولباری از تاریخ و ظرافت های معماران خود را به نمایش گذاشته اند.

یکی از معروف ترین مساجد استانبول که بسیار در بین مسافران و کسانی که به این شهر سفر می کنند محبوب است، مسجد ایاصوفیه است. این مسجد در حقیقت نمادی از شهر استانبول است و در چند قرن متوالی بزرگترین کلیسای جهان به شمار می رفت تا اینکه در سال ۱۴۵۳ به دستور محمد فاتح این کلیسا تبدیل به مسجد شد.مسجد ایاصوفیه در سال ۱۳۵۳ به دستور آتاتورک تبدیل به یک موزه باشکوه و زیبا شد تا سالانه هزاران گردشگر تور استانبول از این مسجد تاریخی دیدن کنند.

مسجد آبی یا سلطان احمد یکی دیگر از معروف ترین مساجد استانبول است که در دوران امپراتوری عثمانی ها در این شهر ساخته شد. زمانی که حکومت عثمانی در چندین جنگ بزرگ در اواخر قرن هفدهم توانستند موفقیت های بسیاری را بدست بیاورند، به دستور سلطان احمد به نیت شکرگذاری از خداوند این مسجد ساخته شد.

مسجد دیگری که از دوره عثمانی ها در شهر استانبول باقی مانده، مسجد رستم پاشا است. این مسجد که به دستور صدراعظم وقت امپراتوری عثمانیان توسط معمار معروفی به نام سینان در این شهر ساخته شد. مسجد رستم پاشا در سال ۱۵۶۳ تکمیل اما شخص رستم پاشا دو سال قبل از تکمیل این مسجد از دنیا رفته بود.

مسجدی به سبک نئوکلاسیک و امپریالیستی در شهر استانبول به نام دولماباغچه ساخته شده است که قسمتی از کاخ بزرگی به همین نام می باشد. معماری مسجد دولماباغچه به اندازه ای است که بعد از مساجدی مانند ایاصوفیه و سلطان احمد مسافران زیادی برای بازدید از این مسجد به سمت آن می روند.

قطعا تا به حال نام منطقه ای به نام فاتح در استانبول به گوشتان خورده است، جالبه بدانید یکی دیگر از مساجد استانبول که در لیست محبوبترین ها قرار می گرد، مسجد فاتح استانبول است. این مسجد در سال ۱۷۶۶ به دلیل زلزله ای که در شهر آمد به شدت آسیب دید اما در سال ۱۷۷۱ با یک طرح کاملا متفاوت مجددا مورد بازسازی قرار گرفت.

Courtesy of www.AirPano.ru

پیمایش به بالا
اسکرول به بالا